Afstemming van uw organisatie cursussen Groepen compleet geregeld

Afstemming, Maximaal Leren


Afstemming van uw organisatie cursussen Groepen compleet geregeld Afstemming van uw organisatie cursussen Groepen compleet geregeld Afstemming van organisatie cursussen. Vraag hier uw Offere aan. Afstemming, van, uw, organisatie, cursussen, Groepen, compleet, geregeld, Afstemming, Organisatie, cursussen, 9001:2015, Organisatie Cursussen, externe, trainers

Afstemming van Training

BV&T biedt een compleet opleidings- en trainingsprogramma aan. Alle trajecten die u op deze website vindt zijn met zorg ontwikkeld en kunnen binnen uw organisatie worden uitgevoerd. Ook voor een training on the JOB of ~learning by doing~ vindt u in BV&T een kwaliteitsgerichte partner.


Geen leermoment maar een leerproces


Het concept van een intensieve cursus houdt in dat de kandidaat gedurende de eerste contactmomenten met de trainer kijkt naar welke leermethode bij hem of haar past. Met dit concept wordt de leerervaring van de kandidaat rijker en intenser, waardoor het uiteindelijke rendement hoger wordt. Daar wij streven naar een optimaal leerproces van de cursist, is het (in overleg) mogelijk elk onderdeel afzonderlijk te volgen.


De studiebegeleider


De studiebegeleider is de bewaker van het leerproces. Hij maakt afspraken, bespreekt doelstellingen en heeft wekelijks contact met de kandidaat over zijn voortgang.


Hoger rendement


Gedurende het gehele traject heeft de kandidaat rechtstreeks contact met de begeleider. Ook als hij thuis met een vraag zit. Er is dus altijd een uitwisseling van gedachten met de begeleider. De kandidaat kan eventueel via mailing met medestudenten, discussieren in de discussiegroepen van BV&T over dezelfde leerstof. Tijdens de contacturen is er persoonlijke aandacht, een luisterend oor en didactische uitwisseling. Er is tijd voor het maken van proefexamens en gelegenheid om de leerstof te herhalen. Het is evident, dat het rendement van dit leerproces vele malen groter is, dan bij het gebruiken van een leervorm afzonderlijk.